Meteen naar de inhoud

OVER PRESTIGE CLASSICS


Onze familie is helemaal gek van auto’s. Door de tijd heen hebben we een hele mooie privécollectie auto’s verzameld. De focus ligt in deze verzameling voornamelijk op Duitse ‘youngtimers’. Hiermee worden auto’s bedoeld die tussen de 15 en 40 jaar oud zijn.

Wij schaffen enkel auto’s aan die aan onze hoge eisen voldoen en waar wij iets bijzonders in zien. De lat ligt bij ons erg hoog. Wij kijken zeer nauw naar onder andere het aantal eigenaren, aantal kilometers, of de onderhoudshistorie volledig is en of de auto schadevrij is. Dit resulteert in een zeer unieke youngtimercollectie.

De auto’s in onze collectie werden en worden perfect onderhouden bij officiële dealers en krijgen standaard een uitgebreide detailbehandeling voor zowel interieur als exterieur, inclusief keramische coating. Daarnaast genieten wij uiteraard zoveel mogelijk van de auto’s en rijden we er ook af en toe mee.

Omdat het een bewegende collectie is, worden de auto’s zowel gereden als ook verkocht. Gezien er af en toe auto’s verkocht worden, kunnen wij op zoek blijven gaan naar de mooiste pareltjes. Op deze manier kunnen wij, maar ook de echte autoliefhebber, blijven genieten van alle mooie auto’s die de geschiedenis heeft voortgebracht. Auto’s met emotie, degelijkheid en kwaliteit zoals die bij nieuwe auto’s steeds moeilijker, soms zelfs niet meer, te vinden is. Kortom: échte auto’s!

‘’Real Cars, Great Pleasure!’’

Net als vele andere autoliefhebbers vinden wij dat de Duitse auto-industrie in de jaren ‘90 op zijn best was. De kwaliteit die toen werd gerealiseerd is in hedendaagse auto’s nauwelijks meer terug te vinden. Tegenwoordig ligt bij de autoproductie de focus op dat alles efficiënter, zuiniger, digitaler en vooral goedkoper moet. Er wordt gebruik gemaakt van kleinere en zelfs elektrische motoren, dat in onze beleving een groot deel van de emotie van het rijden wegneemt. Slechter materiaalgebruik speelt hierin ook een rol. Al met al zijn dit veel veranderingen waar de echte autoliefhebber niet op zit te wachten.

Door de kwaliteit van youngtimers hebben zij over het algemeen niet zoveel onderhoud nodig. Daarbij is het onderhoud van youngtimers vaak heel goed betaalbaar en zijn onderdelen makkelijk te verkrijgen. Dat maakt onze auto’s zeer geschikt voor dagelijks gebruik, zowel privé als zakelijk (tegen youngtimer bijtelling), maar ook voor een plek in een mooie collectie.

U kunt ook bij ons terecht voor:

Zoekopdrachten

Wij zoeken voor u, binnen uw budget en eisen, de perfecte auto.

Cardetailing op hoog niveau

Bij onze partner Cardet Exclusive Cardetailing.

nl_NLDutch